Historien - Øersound

Gå til indhold
Søren Poulsen er en veteran i dansk popmusik.

Karrieren startede med rockmusik(/pigtråd) i The Victors, der vandt stor popularitet på Lolland-Falster og Sjælland i 60’erne, inden han som 23-årig startede Blue Sky (1971). Et danseband, som spillede på alle daværende spillesteder på Sjælland og I KBH. I 1982 fik Søren tilbud om at komme med som sanger og guitarist I RICO Kvintetten. Søren var med helt frem til 1997, hvor Kvintetten stoppede.

Søren startede sit eget pladestudie "Øer Sound Studie" i 1984, hvor han producerer andres og egen musik. Det er blevet til en lang række indspilninger med kendte og ukendte kunstnere.

Under hele sin tid i underholdningsbranchen har Søren komponeret egen musik. Mest kendt er vel: "Vi er nede fra Lolland, hvor roerne gror", men også børnesange, børneprojekter og musicals for unge, har han skrevet. Et par soloplader er det også blevet til.I 1992 startede Søren sit "Søren og Øer Sound Band". Søren spillede en årrække til fester og lign. med sit "One-man-band".

I 2009 blev Sørens liv brat ændret. Han blev indstillet til en bypass-operation. De mange smøger og rejselivet havde gjort sin indvirkning.

I dag er det som solist, du oplever Søren. Han beskriver sit musikalske livsforløb med egne kompositioner og fortællinger fra "pigtråd" over dansemusik til nu mere personlige og eftertænksomme kompositioner.
ØER SOUND STUDIE V/SØREN POULSEN TLF. 6170 4218
Tilbage til indhold